19.09.2016 22:27

Adebayor mist contract door bizar gedrag

Emmanuel Adebayor is sinds de beëindiging van een kortstondig dienstverband bij Crystal Palace werkloos. De Togolese voetballer had voetballer van Olympique Lyon kunnen zijn, maar boorde zichzelf dat met apart gedrag door de neus.

De trainer van Lyon, Bruno Genesio, verklaart hoe de ontmoeting met de oud-speler van onder andere Arsenal en Real Madrid uitmondde in een surrealistisch treffen. "Hij begon al niet goed, met een peuk in z’n mond aankomen. Vervolgens vroeg hij om whisky in z’n koffie. Ik heb toch maar geluisterd, maar het werd alsmaar gekker. Hij wilde een privéhelikoper, en het werd nog gekker. Hij wilde zelfs nog nummer tien, maar daar speelt Alexandre Lacazette al mee, dus toen hebben we het maar afgekapt", aldus een verbijsterde Genesio.

Het is moeilijk om een club te bedenken die wel wil ingeven aan dergelijke eisen. Lyon is het seizoen in Ligue 1 overigens niet al te best begonnen. Uit vijf wedstrijden behaalde de club slechts zeven punten. In de Champions League kon de ploeg de openingswedstrijd tegen Dinamo Zagreb overigens wel in winst omzetten.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner