20.09.2016 12:06

De Mos verwacht snel doelpunten van PSV

Jetro Willems, Jorrit Hendrix en Santiago Arias (v.l.n.r.) vieren het doelpunt van Hendrix namens PSV tegen PEC Zwolle. (20-08-2016)
Jetro Willems, Jorrit Hendrix en Santiago Arias (v.l.n.r.) vieren het doelpunt van Hendrix namens PSV tegen PEC Zwolle. (20-08-2016)

PSV kwam tegen Atlético Madrid (1-0 nederlaag) en Feyenoord (1-0 nederlaag) niet tot scoren, maar Aad de Mos verwacht dat er snel een einde komt aan de doelpuntendroogte van de Eindhovenaren.

"In het voetbal kan ineens alles anders zijn", vertelt De Mos aan De Telegraaf. "Ik ken nog een mooi verhaal uit de tijd dat ik trainer was van Ajax. We speelden met 0-0 gelijk tegen Olympiakos Piraeus, we hadden volop kansen, maar de bal wilde er maar niet in."

"Na de wedstrijd kwamen Harmsen en Brandsteder van het Ajax-bestuur naar me toe en die eisten dat ik meer op afwerken moest gaan trainen", vervolgt de oud-trainer van onder meer Ajax en PSV zijn verhaal. "Ik zegde dat voor de vorm toe, maar ik ging gewoon door met mijn eigen programma en de volgende wedstrijd wonnen we met 8-2 van Feyenoord. Werkelijk élke bal vloog erin."

PSV krijgt woensdagavond een herkansing, want dan spelen de Eindhovenaren in het bekertoernooi tegen Roda JC Kerkrade. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner