21.09.2016 15:30

Vreman: "De teleurstelling is heel groot"

De Graafschap-trainer Jan Vreman is ontzettend teleurgesteld na het bekerduel met sc Heerenveen. De Achterhoekers hadden woensdagavond bijna een bekerstunt te pakken tegen sc Heerenveen, maar ging in de verlenging met ruime cijfers onderuit.

"De teleurstelling is heel groot", aldus de coach van de Superboeren in gesprek met Omroep Gelderland. "We waren ontzettend dichtbij. Dan kan de uitslag wel geflatteerd zijn, maar zo groot mag het verschil niet worden. De uitvoering was absoluut goed. We speelden met Lion Kaak en Mark Diemers naast elkaar en dat pakte goed uit inderdaad."

Vreman zag Henk Veerman in de verlenging vrij gemakkelijk Luis Pedro van zich afschudden en de 2-1 tegen de touwen schieten. "Maar misschien moet je ook vanuit het middenveld wel beter druk zetten op de bal. Het begint vaak eerder. Het glipte bij ons helemaal weg. Daar is op een gegeven moment weinig meer aan te doen. Toch moet je dit meenemen naar NAC, naar komende vrijdag. We hebben gewoon negentig minuten goed gespeeld, op die goal na dan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner