22.09.2016 11:30

Koeman junior kijkt uit naar duel in De Kuip

Ronald Koeman junior verdedigt het doel van FC Oss tijdens het competitieduel met FC Den Bosch (09-09-2016).
Ronald Koeman junior verdedigt het doel van FC Oss tijdens het competitieduel met FC Den Bosch (09-09-2016).

Ronald Koeman junior ziet donderdagavond een droom uitkomen. De sluitpost speelt donderdagavond met FC Oss in De Kuip een bekerwedstrijd tegen Feyenoord. De zoon van Everton-trainer Ronald Koeman kent Feyenoord goed.

Vader Koeman stond tussen 1995 en 1997 als speler onder contract bij Feyenoord en tussen 2011 en 2014 was Koeman senior actief als trainer in De Kuip. Koeman junior kijkt uit naar het duel in Rotterdam. "Dit is super om mee te maken", aldus de doelman van FC Oss tegenover Voetbal International. "Ik kijk er heel erg naar uit, want hier droom je van."

"Ik heb vaak op de tribune gezeten toen mijn vader er nog trainer was", vervolgt de goalie zijn verhaal. "De Kuip is het mooiste stadion dat er is. Mijn vader was de eerste die belde toen de loting bekend werd. Hij was superblij. We gaan er heen om niet te verliezen. Voor mezelf hoop ik dat ik veel ballen pak. We moeten alles geven. Meer kunnen we niet doen", aldus Koeman, die weet dat zijn vader donderdagavond waarschijnlijk niet aanwezig zal zijn. "Hij speelt zaterdag uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner