22.09.2016 19:59

Kramer in de spits bij Feyenoord tegen FC Oss

Michiel Kramer heeft van trainer Giovanni van Bronckhorst een basisplaats gekregen voor de bekerwedstrijd van donderdag tegen FC Oss. De aanvaller mag tegen de Jupiler League-club meedoen in plaats van Nicolai Jørgensen.

Ten opzichte van de met 1-0 gewonnen competitiewedstrijd bij PSV van zondag, zijn er nog vier wijzigingen in het basisteam. Eric Botteghin, Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt krijgen rust, terwijl Jens Toornstra geschorst is. Die vier plekken worden tegen FC Oss ingenomen door Lucas Woudenberg, Simon Gustafson, Marko Vejinović en Bilal Başaçikoğlu. Woudenberg is linkerverdediger, waardoor Terence Kongolo doorschuift naar de centrale positie van Botteghin.

FC Oss-trainer François Gesthuizen heeft na de megazege op FC Eindhoven in de Jupiler League weinig reden om zijn basisopstelling te wijzigen. Met Lorenzo Piqué staat er één nieuweling in de basisopstelling van FC Oss, dit komt omdat Jochem Jansen geblesseerd is en niet mee kan doen tegen Feyenoord. Ronald Koeman, het zoontje van oud-Feyenoord-trainer Koeman, keept zijn eerste wedstrijd in De Kuip.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner