22.09.2016 20:44

Geen uitsupporters van FC Oss in De Kuip

Fans van FC Oss zijn duidelijk niet tevreden met een beslissing van de scheidsrechter in de wedstrijd tegen FC Dordrecht. (29-01-2016)
Fans van FC Oss zijn duidelijk niet tevreden met een beslissing van de scheidsrechter in de wedstrijd tegen FC Dordrecht. (29-01-2016)

FC Oss moet het in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord stellen zonder uitsupporters in De Kuip. Een honderdtal fans waren op weg naar Rotterdam voor de wedstrijd Feyenoord - FC Oss, maar er ging flink wat mis rondom het vervoer.

De eerste bus vertrok met succes naar Rotterdam, maar het tweede deel supporters bleef wachten op een bus die nooit op zou komen dagen. Een derde bus was te lang, waardoor deze niet bij De Kuip terecht kon. Toen de supporters in de eerste bus het tragische nieuws van mede-supporters hoorden, lieten ze de bus solidair omkeren, waardoor FC Oss in Rotterdam dus niet gesteund wordt door fans.

"Het is terecht dat onze fans boos zijn", stelt FC Oss-perschef Bart van Grinsven aan FOX Sports. "We kunnen dit niet goedmaken. Dit was voor veel supporters de wedstrijd van het jaar." FC Oss reageerde vol ongeloof op het incident, het is nog niet bekend op welke manier de fans gecompenseerd worden voor de blunders. Feyenoord - FC Oss wordt om 20.45 afgewerkt.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner