22.09.2016 22:54

Boere baalt ontzettend van misser in De Kuip

Tom Boere baalde na de nederlaag in de eerste ronde van de beker tegen Feyenoord (4-1) het meest van alle spelers van FC Oss. De aanvaller kreeg halverwege de tweede helft, bij een stand van 1-1, een enorme kans om te scoren. Van dichtbij schoot hij de bal over het doel. "Hier zal ik nog wel een paar keer van wakker worden vannacht", zei Boere die de score in De Kuip in de derde minuut had geopend.

Boere vond dat zijn ploeg, die vijftiende staat in de Jupiler League, het tactisch gezien goed deed tegen de koploper uit de Eredivisie. "Het begin moesten we even wennen, maar daarna stonden we compact. Feyenoord werd vooral gevaarlijk uit corners en vrije trappen. Mijn kans in de tweede helft was een kantelpunt. Als ik die had gemaakt, was het echt lastig geworden voor Feyenoord. Zonde dat ik 'm mis", reageerde hij bij FOX Sports.

Kort na de gemiste kans van Boere, bracht Michiel Kramer Feyenoord op voorsprong. Daarna scoorden Bilal Başaçıkoğlu en Nicolai Jørgensen ook nog voor de thuisclub.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner