24.09.2016 14:17

Kramer baalt van reserverol bij Feyenoord

Michiel Kramer (l.) viert samen met Bilal Başaçıkoğlu (m.) zijn treffer tegen FC Oss. Met zeer veel geluk scoort hij de 2-1 in de bekerwedstrijd. (22-09-2016)
Michiel Kramer (l.) viert samen met Bilal Başaçıkoğlu (m.) zijn treffer tegen FC Oss. Met zeer veel geluk scoort hij de 2-1 in de bekerwedstrijd. (22-09-2016)

Michiel Kramer was vorig seizoen eerste keus in de spits bij Feyenoord, maar is momenteel slechts bankzitter. Nicolai Jørgensen doet het prima en krijgt de voorkeur van Giovanni van Bronckhorst. Kramer hoeft echter niet per se weg bij Feyenoord.

Feyenoord won de eerste acht duels van het seizoen en er is voor Van Bronckhorst dan ook geen reden om zijn basisopstelling te wijzigen. Voor Kramer zit er daarom niets anders op dan geduld hebben. "Ik ben eerlijk: daar heb ik echt wel moeite mee. En die keer dat ik tegen Heracles uit één minuut mocht invallen, dat voelde echt als een pijnlijk moment", bekent de spits tegenover het Algemeen Dagblad.

"Maar het is absoluut niet zo dat ik op de winterstop zit te wachten", benadrukt Kramer. Een tussentijds vertrek in de volgende transferperiode is dan ook niet aan de orde. "Helemaal niet, ik wil helemaal niet weg bij Feyenoord. Ik wil kampioen worden met deze club." Kramer kreeg donderdagavond weer eens de kans om zijn kwaliteiten te tonen. Tegen FC Oss (4-1) begon de 27-jarige spits in de basis en was hij eenmaal trefzeker.

Afgelopen seizoen was Kramer in dertig competitiewedstrijden goed voor veertien doelpunten in dienst van Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner