30.09.2016 10:54

Hendrix en Ramselaar niet fit voor Heerenveen

Jorrit Hendrix is volledig geconcentreerd in het bekerduel tegen Roda JC. (21-09-2016)
Jorrit Hendrix is volledig geconcentreerd in het bekerduel tegen Roda JC. (21-09-2016)

PSV kampt met personele problemen op het middenveld. De ploeg van Phillip Cocu ziet dat de jonge spelers Jorrit Hendrix en Bart Ramselaar niet fit genoeg voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen van zaterdagavond. Door het wegvallen van dit duo lonkt een basisplaats voor Siem de Jong.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cocu na het Champions League-duel met FK Rostov meteen een streep zette door de naam van Hendrix. Wat de exacte schade is, is niet bekend, maar duidelijk is wel dat hij kampt met een knieblessure. Vrijdag wordt de middenvelder nader onderzocht, maar waarschijnlijk mist Hendrix ook de interlands met Oranje.

Voor Ramselaar komt de wedstrijd met de Friezen ook te vroeg. De oud-speler van FC Utrecht is herstellende, maar raakt niet op tijd fit. Tegen de Russen moest Ramselaar, die kampt met een kwetsuur aan zijn bovenbeen, ook al verstek laten gaan. Eerder genoemde medium verwacht dat PSV na de interlandperiode weer kan beschikken over de middenvelder.

De Eindhovenaren reizen als nummer drie, achter Feyenoord en Ajax, van de Eredivisie af naar Friesland. Mocht sc Heerenveen winnen, de nummer vier van de competitie, dan wipt het over PSV heen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner