30.09.2016 16:10

Hyballa: "Geen direct wondermiddel in huis"

Peter Hyballa maant zijn spelers tot rust in de wedstrijd tegen Willem II. (25-09-2016)
Peter Hyballa maant zijn spelers tot rust in de wedstrijd tegen Willem II. (25-09-2016)

NEC treft zaterdagavond het kwakkelende Roda JC. Een belangrijke wedstrijd weet ook trainer Peter Hyballa. De Nijmegenaren komen moeilijk tot scoren. De Duitser hoopt daar tegen Roda wat aan te doen.

"We hebben veel getraind op afwerken en ook hebben we de spelers veel beelden laten zien, niet alleen van onszelf maar ook van andere ploegen en uit bijvoorbeeld de Champions League, maar een direct wondermiddel heb ik uiteraard ook niet in huis", erkent de trainer op de officiële clubwebsite. "We zijn natuurlijk ongeduldig, iedereen binnen de selectie is dat, maar tegelijkertijd merken we ook dat het proces goed is, zoals dat tegen Willem II al te zien was. Ik ben ervan overtuigd dat als we één keer scoren, we er snel veel meer gaan scoren."

Ook tegenstander Roda JC heeft dit seizoen moeite om het net te vinden. Hyballa waarschuwt zijn spelers: "Roda JC blijft een gevaarlijke tegenstander, ondanks dat het bij hen ook moeizaam gaat. Zij hebben net zo goed keihard de drie punten nodig en zullen waarschijnlijk niet schromen ons onder druk te zetten. Ze spelen al regelmatig veel pressie en in eigen huis verwacht ik geen afwachtende houding."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner