01.10.2016 10:31

Balotelli belandt weer eens in gekke situatie

Vanwege de prestaties van Mario Balotelli was het weer een tijdje stil rondom de spits, maar de Italiaan in dienst van OGC Nice heeft weer op grappige wijze de media gehaald. Hij kreeg een kans om te rijden in de auto van z'n zaakwaarnemer, maar verprutste het.

Balotelli voetbalt onder de hoede van Mino Raiola, een gehaaide zaakwaarnemer die alles voor zijn cliënten overheeft. Om Balotelli te motiveren beloofde Raiola dat de aanvaller bij een succesvol debuut in de Ligue 1 in zijn dure Bentley mocht rijden. Twee doelpunten tegen Olympique Marseille waren voldoende voor het winnen van de weddenschap. Balotelli maakte er twee, pakte drie punten met OGC Nice en een ritje in de Bentley mee.

"Ik vergat de weddenschap zoals gewoonlijk en enkele dagen later belde mijn vrouw: 'Mario hangt aan de lijn, ik verbind hem door'. Ik hoorde een luide stem: 'Mino! Sleutels!'. Ik vroeg welke sleutels hij bedoelde. Hij antwoordde: 'Van de Bentley, ik heb twee keer gescoord toch?'. Dus ik moest hem de sleutels geven", kijkt Raiola in Italiaanse media glimlachend terug op het moment.

Balotelli had echter maar een paar uur nodig om schade te rijden. De Italiaan raakte een paaltje toen hij de Bentley in z'n achteruit zette. "Hij belde me en zei: 'Mino het spijt me..'. Toen wist ik genoeg. Maar ik vergeef hem, ik kan niet boos op hem zijn." Balotelli speelde in het nieuwe seizoen vier wedstrijden, waarin hij vijf keer wist te scoren. De talentvolle spits wist zijn belofte nooit in te lossen vanwege zijn slechte imago, maar in Frankrijk lijkt hij weer op te leven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner