02.10.2016 19:57

Bel Hassani niet blij met Sparta-ontvangst

Loris Brogno (m.) versnelt met de bal aan de voet langs Guus Til (l.) en Illias Bel Hassani van AZ. (02-10-2016)
Loris Brogno (m.) versnelt met de bal aan de voet langs Guus Til (l.) en Illias Bel Hassani van AZ. (02-10-2016)

Illiass Bel Hassani kwam zondagmiddag met AZ terug bij Sparta, zijn oude werkgever. De middenvelder speelde tussen 2010 en 2013 voor Sparta Rotterdam, maar hij werd uitgefloten door een deel van de Rotterdamse aanhang.

Bel Hassani is niet blij met zijn ontvangst door de supporters. "Ik had het voor de wedstrijd anders gedacht. Een jongen van de club komt terug. Ik ben door de goede deur naar buiten gegaan, ze hebben wat centen aan me verdiend. Vervolgens van Heracles naar AZ gegaan, waar ze ook aan me hebben verdiend."

"De wedstrijd is vandaag tweehonderd meter van mijn huis vandaan", vervolgt de 24-jarige Rotterdammer voor de camera van de NOS. "Mijn hart is nog steeds van Sparta. Een stukje van Spart zit in mijn hart en na vandaag nog steeds. Die vijftig supporters gaan het niet verpesten."

Bel Hassani speelde met Sparta in de Jupiler League. Na zeventien competitiedoelpunten in 3,5 jaar vertrok de middenvelder in de winter van 2012/2013 naar Heracles Almelo. Door de promotie van Sparta naar de Eredivisie kwam Bel Hassani zijn oude werkgever tegen, maar inmiddels in het shirt van AZ.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner