04.10.2016 14:16

Feyenoord ziet tweetal terugkeren op training

Eljero Elia probeert de bal te controleren tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Valencia. (23-07-2016)
Eljero Elia probeert de bal te controleren tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Valencia. (23-07-2016)

Giovanni van Bronckhorst kan binnenkort weer beschikken over Eljero Elia en Warner Hahn. De oefenmeester van Feyenoord moest het lange tijd doen zonder het geblesseerde tweetal, maar beide spelers trainden dinsdagochtend voor het eerst weer volledig mee.

Elia en Hahn maakten dinsdagochtend hun rentree bij de groepstraining van Feyenoord, meldt RTV Rijnmond. Elia kende een uitstekende competitiestart bij de Rotterdammers. De buitenspeler was tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen goed voor een hattrick tegen FC Groningen. Kort daarna haakte Elia af met een schouderblessure, die hem lange tijd langs de kant hield. De aanvaller is nog altijd herstellende van de kwetsuur, maar is inmiddels wel fit genoeg om volledig mee te trainen met de hoofdmacht van de koploper.

Van Bronckhorst kan al sinds januari van dit jaar geen beroep meer doen op Hahn, die tijdens een wedstrijd van de beloften zijn voorste kruisband afscheurde. De doelman heeft de afgelopen negen maanden individueel aan zijn herstel moeten werken, maar is nu weer aangesloten bij de groepstraining van Feyenoord. Het is nog de vraag wanneer het duo weer wedstrijdfit is. De verwachting is dat beide spelers de komende tijd ritme op zullen doen bij het tweede elftal van de Rotterdammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner