04.10.2016 20:45

Hadouir: "Ik moest helft van salaris inleveren"

Anouar Hadouir kwam dit seizoen bijna elke competitiewedstrijd in actie voor SBV Excelsior, maar startte nog geen enkele keer in de basis. De 34-jarige middenvelder is echter blij dat hij weer in de Eredivisie speelt nadat hij enige tijd bij het Marokkaanse Moghreb de Tétouan verbleef.

Vanwege een financieel geschil liet Hadouir deze zomer Marokko achter zich en ging weer aan de slag in Nederland. "Ik moest de helft van mijn salaris inleveren, werd me verteld. Ze gingen een beetje treiteren, dreigen. Nou, dat pik ik niet. In januari krijg ik waarschijnlijk nog veel geld waar ik recht op heb", vertelt Hadouir in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De middenvelder kwam dit seizoen zeven keer als invaller binnen de lijnen. De invalbeurten van Hadouir zijn nog niet gelukkig. Zo kreeg Excelsior zowel tegen Feyenoord als Go Ahead Eagles een paar minuten na Hadouirs invalbeurt een tegendoelpunt. "Het is misschien verstandiger dat ik de volgende keer in de basis begin", grapt de oud-speler van Willem II, Roda JC en NAC Breda.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner