06.10.2016 16:56

Fledderus revalideert: "Gaat nog tijdje duren"

Voor Mark-Jan Fledderus zit het seizoen er al op. De verdediger annex middenvelder van Heracles Almelo raakte aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd en moet zich de komende tijd richten op zijn herstel. Fledderus ziet zijn teamgenoten dit seizoen weinig, want hij revalideert in Zeist.

"Het liefst was ik in Almelo gebleven, fit worden bij de jongens op de club. We hebben twee goede fysiotherapeuten, maar we hebben ook 25 spelers. In Zeist krijg ik meer begeleiding en hebben ze veel expertise in langdurige revalidaties", vertelt Fledderus op de clubwebsite van de Heraclieden. "Ik wil heel graag fit worden. Mijn doel is voetballen op mijn oude niveau. Extern revalideren biedt mij in dit geval de beste kans om daar te komen."

Fledderus scheurde begin september de achterste kruisband van zijn linkerknie af. Het revalideren van zo'n zware knieblessure kost meestal negen tot twaalf maanden. "Ik kon al vrij snel omschakelen en mij focussen op het fit worden. Ik wil zeker nog een aantal jaar op Eredivisie-niveau voetballen", vervolgt de ervaren speler. "Als alles beter gaat komen de veldtrainingen en gaat het langzaam richting voetbal, maar dat gaat nog een tijdje duren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner