10.10.2016 12:23

Twente-huurling gaat voor definitieve overstap

Dylan Seys maakt als invaller tegen Heracles Almelo zijn eerste minuten voor FC Twente. (02-10-2016)
Dylan Seys maakt als invaller tegen Heracles Almelo zijn eerste minuten voor FC Twente. (02-10-2016)

Dylan Seys hoopt tijdens zijn huurperiode een definitieve overgang naar FC Twente af te dwingen. De Tukkers huren de aanvaller van Club Brugge. Onlangs maakte Seys zijn debuut tegen Heracles Almelo (1-1). Tot die tijd had hij met een blessure langs de kant gestaan.

"Nederland leek me perfect voor mij", vertelt Seys aan FC Twente TV. "Als we vroeger tegen Nederlandse ploegen speelden, dan vond ik het heerlijk om te zien hoe ze speelden. Snel en tactisch. Ik vond het mooi om dit aanbod te krijgen. Ik heb niet getwijfeld en meteen ja gezegd. Want als je langer wacht, kan het aanbod niet meer gelden. Toen ik hier kwam, wist ik dat ik tijd nodig had. Want ik was helemaal niet fit."

"Ik heb een programma van Club Brugge gekregen, maar dat ging maar tot 20 juni. Daarna heb ik hetzelfde programma gevolgd en ik had verwacht dat ik dan meer conditie zou hebben, maar toen ik hier kwam bleek dat programma nutteloos te zijn. Als ik dat had geweten, dan had ik mij in de zomer meer ingezet. Dat was een beetje een probleem." Seys was blij tegen Heracles eindelijk zijn debuut in het eerste elftal te mogen maken.

"Ik was door de adrenaline helemaal opgepept en wist dat ik me nu gewoon moest laten zien. Ik denk dat ik het best goed heb gedaan en het was een geweldig gevoel als je voor je nieuwe club je debuut kunt maken. Je wilt toch proberen dat verschil te maken. Ik moet nu gewoon door blijven gaan, hard werken op de training en me laten zien aan de trainer. Als ik een optie tot koop kan afdwingen, dan ga ik dat zeker niet afwijzen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner