12.10.2016 10:36

Van Duinen: "Hoop dat het wat sneller gaat"

De geblesseerde (enkel) Mike van Duinen is toeschouwer tijdens de wedstrijd van Excelsior tegen Heracles Almelo. (10-09-2016)
De geblesseerde (enkel) Mike van Duinen is toeschouwer tijdens de wedstrijd van Excelsior tegen Heracles Almelo. (10-09-2016)

Mike van Duinen maakt zich aankomend weekend mogelijk op voor zijn eerste minuten in het shirt tegen Excelsior. De Rotterdammers nemen het dan uitgerekend op tegen Roda JC Kerkrade, de voormalig werkgever van de spits. Van Duinen keert terug van een blessure.

Van Duinen was een halfjaar actief voor Roda. "Een mooie club met trouwe supporters. Mijn debuut bij Roda tegen ADO vond ik heel speciaal", vertelt de aanvaller aan het Algemeen Dagblad. Van Duinen moest lange tijd vanaf de zijkant toekijken met een enkelblessure. "Maar Excelsior heeft nu toch al tien punten gehaald zonder echte spits."

Van Duinen sprak met Leo Beenhakker over zijn naderende debuut. "Hij zei dat je de tijd van het herstel van je blessure ook nog eens nodig hebt om weer helemaal op niveau te komen. En hij heeft er toch wel verstand van, lijkt me. In mijn geval zou het dan nog twee maanden moeten duren. Ik hoop dat het bij mij wat sneller gaat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner