13.10.2016 10:01

El Hankouri krijgt advies van ploeggenoten

Mo el Hankouri maakt speelminuten tijdens het competitieduel Feyenoord - Excelsior (27-08-2016).
Mo el Hankouri maakt speelminuten tijdens het competitieduel Feyenoord - Excelsior (27-08-2016).

Mo el Hankouri heeft nog geen keuze gemaakt tussen Nederland en Marokko, maar als hij moet kiezen dan kan hij zich laten adviseren door ploeggenoten Karim El Ahmadi en Bilal Başaçıkoğlu.

"Ik ben in Nederland geboren, maar mijn beide ouders in Marokko", vertelt El Hankouri aan Feyenoord Magazine. "Ik heb ooit voor Oranje Onder 15 gespeeld, terwijl ik vorig jaar werd opgeroepen voor Marokko Onder 20. Toen moest ik alleen afzeggen vanwege een blessure. Als ik echt voor de keuze kom te staan, zal ik gaan praten met Karim El Ahmadi en Bilal Başaçıkoğlu. Karim weet hoe het is om voor Marokko te spelen, terwijl Bilal moest kiezen tussen Turkije en Nederland. Zij kunnen me goed adviseren."

Om geselecteerd te worden moet El Hankouri speelminuten maken in de hoofdmacht. "Daar hoop ik natuurlijk wel op, maar als jongeling ben ik al blij met elke invalbeurt, zoals tegen FC Oss. Elke minuut die ik mag spelen, wil ik laten zien wat ik kan. Daarnaast leer ik ook op de trainingen heel veel. Als je met zoveel goede en ervaren spelers mag trainen, word je heel snel een betere voetballer. Ook van de wedstrijden van Jong Feyenoord leer ik veel, zeker in de wedstrijden om de Premier League International Cup."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner