14.10.2016 15:48

Van Bronckhorst opgelucht: "Karsdorp is fit"

De schrik inzet er in Rotterdam flink in toen duidelijk werd dat Rick Karsdorp niet ongeschonden uit de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Frankrijk was gekomen. De rechtsback vreesde zelf voor een breuk in zijn schoudersblad, maar tot opluchting van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronkhorst valt het alleszins mee.

"Toen ik hoorde dat Karsdorp zich moest melden bij ziekenhuis schrok ik, maar het valt allemaal mee. Karsdorp heeft wat rust gehad en is fit", stelt Van Bronckhorst op de persconferentie de Feyenoord-supporters gerust. Ook Steven Berghuis is weer fit. Hij meldde zich vanwege een blessure af voor de twee WK-kwalificatieduels. Feyenoord neemt het zondag in Nijmegen op tegen NEC.

Er is meer goed nieuws voor Van Bronckhorst, want ook Eljero Elia en Sven van Beek kunnen de lappenmand bijna verlaten. Zij zijn bijna hersteld van hun blessures en kunnen binnenkort hun rentree maken in de hoofdmacht. Van Beek maakte deze week al speelminuten bij Jong Feyenoord tegen Swansea City (2-0 voor de Britten).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner