14.10.2016 17:00

Hake blij met terugkeer 'hel van Enschede'

De ene zwarte bladzijde was nog nauwelijks omgeslagen of er volgde alweer een andere voor FC Twente. De Tukkers zaten in een diep dal, maar de weg omhoog is ingeslagen. Nu er geen lijken meer uit de kast vallen en de resultaten aardig goed zijn, heerst er weer positiviteit in Enschede.

Dat het beter gaat, is ook te merken op de tribunes. FC Twente won de drie laatste thuisduels. "Er wordt over gesproken dat de 'hel van Enschede' weer terug is, dat is iets wat we graag willen", aldus Hake op de clubwebsite van FC Twente. "Die lijn willen we doortrekken met ons spel en dat willen we uiteindelijk omzetten in goede resultaten. Afgelopen wedstrijden zijn we daarin redelijk geslaagd, al vinden we dat het beter kan en ook moet."

FC Twente neemt het zondag op tegen het geplaagde PEC Zwolle, dat in de laatste speelronde de eerste driepunter van het seizoen boekte. "Ze hebben de geur van de overwinning te pakken en dat zullen zij door willen trekken. Ik verwacht dat zij ons op een agressieve manier gaan bespelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner