15.10.2016 18:01

Van Moorsel vervangt geblesseerde El Azzouzi

Paco van Moorsel start in de spits bij Sparta Rotterdam tegen Willem II. De geblesseerde Zakaria el Azzouzi moet het duel, waarin het honderdjarig jubileum van Het Kasteel wordt gevierd, laten schieten.

Sparta mist voor dit duel, waarin het honderdjarig jubileum van Het Kasteel wordt gevierd, spits Zakaria el Azzouzi en rechtsback Denzel Dumfries. Paco van Moorsel begint daarom in de aanval bij de Spartanen, naast Loris Brogno en Thomas Verhaar. Als vervanger van Dumfries heeft oefenmeester Alex Pastoor gekozen voor Sherel Floranus. Voor de rest is Sparta ongewijzigd voor dit jubileumduel, waarin het retroshirts zal dragen.

Willem II begint met twee nieuwe namen in de basis aan het uitduel bij de Rotterdamse promovendus. Anouar Kali is de vervanger van de geblesseerde Pele van Anholt op het middenveld, terwijl Asumah Abubakar zijn basisdebuut mag maken in het shirt van de Tricolores. Hij vervangt Thom Haye, die op de bank plaatsneemt. De andere negen spelers zijn hetzelfde als in het duel met Feyenoord, toen Willem II met 0-2 verloor.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner