15.10.2016 20:10

Geen wijzigingen voor Derby van het Noorden

Danny Hoesen (l.) vecht een duel uit met Jerry St. Juste (r.) tijdens het competitieduel FC Groningen - sc Heerenveen. (13-09-2015)
Danny Hoesen (l.) vecht een duel uit met Jerry St. Juste (r.) tijdens het competitieduel FC Groningen - sc Heerenveen. (13-09-2015)

FC Groningen en sc Heerenveen zijn volledig ongewijzigd voor een nieuwe editie van de Derby van het Noorden. Beide coaches zien geen reden tot sleutelen aan hun basisteam.

Groningen-oefenmeester Ernest Faber heeft vooralsnog niet veel goed spel gezien van zijn elftal, maar dat is voor hem geen reden om de plannen om te gooien. De elf namen die op het opstellingsformulier van Vitesse - FC Groningen stonden, staan dat nu weer. Spelers als Hedwiges Maduro, Simon Tibbling en Alexander Sørloth moeten dus wederom genoegen nemen met een plekje op de bank.

Heerenveen-trainer Jurgen Streppel ziet in de huidige vorm waarin Heerenveen verkeert geen reden tot het wijzigen van zijn opstelling. De elf mannen die PSV twee weken terug op een gelijkspel hielden gaan eveneens op bezoek bij rivaal FC Groningen. Henk Veerman moet dus, ondanks zijn goede prestaties bij de beloften, geduld blijven hebben. Alireza Ghoochannejhad krijgt nog altijd de voorkeur van Streppel.

Het duel is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner