16.10.2016 19:58

Kramer: "Niet gelukkig, maar ook kwaliteit"

Michiel Kramer heeft Feyenoord vlak voor tijd op voorsprong gezet tegen NEC. De spits laat aan de supporters zijn naam zien. (16-10-2016)
Michiel Kramer heeft Feyenoord vlak voor tijd op voorsprong gezet tegen NEC. De spits laat aan de supporters zijn naam zien. (16-10-2016)

Michiel Kramer was de matchwinner bij NEC-Feyenoord (1-2). Als invaller scoorde de spits in de slotminuten de winnende treffer. Tien minuten voor tijd stonden de Rotterdammers nog op achterstand, maar dat werd omgebogen.

"Als je in de laatste minuut de winnende mag maken, ben je natuurlijk blij. Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat we de wedstrijd konden kantelen. Je kunt zeggen dat onze goals gelukkig tot stand kwamen, maar ik denk ook dat het met kwaliteit te maken heeft. Je moet als spits wel op de goede plek staan", aldus de 27-jarige Kramer op de clubsite.

Door de droomstart van Feyenoord, met negen zeges uit negen wedstrijden, kan er in Rotterdam gedroomd worden over het kampioenschap. "We willen kampioen worden, dan moet je zorgen dat je dit soort wedstrijden wint. Dat is gelukt, waardoor we nu negen punten voorsprong hebben op PSV. Tegelijkertijd zegt dat gat mij nog niet zoveel, het zijn maar drie wedstrijden. Aan de andere kant is duidelijk dat onze start van het seizoen goed is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner