19.10.2016 15:47

Denswil tekent nieuw contract bij Club Brugge

Stefano Denswil (r.) vecht een duel uit met André Silva (l.) tijdens het Champions League-duel Club Brugge - FC Porto (18-10-2016).
Stefano Denswil (r.) vecht een duel uit met André Silva (l.) tijdens het Champions League-duel Club Brugge - FC Porto (18-10-2016).

Stefano Denswil heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Club Brugge. De verdediger had in België nog een contract tot medio 2018, maar ligt nu vast tot de zomer van 2020.

"Deze contractverlenging voelt echt hartstikke lekker", aldus de mandekker op de clubsite van Club Brugge. "Dit was het enige wat ik wilde. Ik kreeg van Club de kans om me verder te ontwikkelen en om mijn carrière te herlanceren na mijn periode bij Ajax." Denswil vertrok in januari 2015 van Ajax naar Club Brugge, aangezien hij bij Ajax niet kon rekenen op een vaste basisplaats.

"Nu krijg ik volop mijn kans en geniet ik van iedere wedstrijd die ik kan spelen", vervolgt de 23-jarige verdediger zijn verhaal. "Het is heerlijk voor mijzelf en mijn familie om hier nu langer te kunnen blijven. Het verlengen van mijn contract is het uitspreken van wederzijds vertrouwen tussen mezelf en de club en dat voelt goed."

Denswil speelde tot dusver 47 competitiewedstrijden in het shirt van Club Brugge, daarin wist hij driemaal te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner