21.10.2016 12:02

Go Ahead Eagles ligt punt achter op schema

Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht. (15-10-2016)
Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht. (15-10-2016)

Hans de Koning is redelijk tevreden over het verloop van het seizoen van Go Ahead Eagles tot nu toe. De Deventenaren nemen het zaterdagavond in de tiende speelronde op tegen FC Twente. De coach wil maar al te graag winnen van zijn oud-werkgever.

"We liggen nog een punt achter op mijn schema. Gemiddeld moet je een punt per wedstrijd pakken. Winnen we van Twente, dan gaan we daar overheen. Je weet dat je moet winnen van clubs als Roda JC en Excelsior. Als dat dan ook lukt, kan ik alleen maar heel tevreden zijn. We hebben een mooi elftal staan, dat bereid is drie stappen meer te zetten dan de tegenstander", vertelt de coach in gesprek met De Stentor.

"Deze week kreeg ik weer veel interviewverzoeken. Die heb ik afgezegd, ik wil al mijn energie in de ploeg stoppen", vertelt de coach die zich vermaakt in Deventer. "Roodgeel. Het zit in je hart, zeggen ze. Straat op alles en iedereen af, op elk niveau. Volksgevoel, strijden, passie. Iedereen besmet met Kowet. Erin blijven is het enige dat telt. Dan kan de club doorgroeien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner