22.10.2016 19:04

PSV zonder doelman Zoet tegen Sparta

PSV kan zaterdagavond definitief geen beroep doen op doelman Jeroen Zoet. De sluitpost van de Eindhovenaren kampt met een spierblessure en wordt onder de lat vervangen door routinier Remko Pasveer.

Wegens het missen van Zoet is er bij PSV ook plek op de bank voor jongeling Yanick van Osch, die voor het eerst bij de wedstrijdselectie zit. PSV-trainer Phillip Cocu heeft naast het ontbreken van Zoet nog een aantal wijzigingen doorgevoerd in vergelijking tot het Champions League-duel met FC Bayern München (4-1 nederlaag). Jetro Willems is er niet bij, terwijl ook Siem de Jong geblesseerd is. Daniel Schwaab zit op de bank. Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar starten daardoor in de basis.

Sparta-trainer Alex Pastoor heeft vier wijzingen aangebracht aan zijn basiselftal in vergelijking tot het competitieduel met Willem II (2-2). Sherel Floranus, Florian Pinteaux, Paco van Moorsel en Loris Brogno hadden vorige week nog een basisplaats. Van Moorsel en Pinteaux zijn er zaterdagavond helemaal niet bij. Brogno en Floranus starten op de bank. Pastoor geeft de voorkeur aan Bart Vriends, Denzel Dumfries, Craig Goodwin en Zakaria el Azzouzi.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner