23.10.2016 11:41

Arnhemse NEC'er Grot start in Gelderse derby

NEC-aanvaller Jay-Roy Grot krijgt zondagmiddag een kans om zichzelf te laten zien in de Gelderse derby. De achttienjarige geboren en getogen Arnhemmer neemt de plek van Reagy Ofosu in.

NEC-trainer Peter Hyballa heeft zich beperkt tot één wijziging voor dit speciale affiche. De achttienjarige Jay-Roy Grot krijgt een kans in de basis in de Gelderse derby, ten koste van Reagy Ofosu. De aanvaller was in het uiteindelijk met 1-2 verloren duel met Feyenoord een van de zwakste spelers van het veld. Daarom mag uitgerekend de in Arnhem geboren Grot het bewijzen in de beladen Gelderse derby.

Vitesse-coach Henk Fraser zag minder reden om zijn elftal aan te passen voor deze wedstrijd, die voor fans van beide ploegen de belangrijkste van het seizoen is. De elf mannen die vorige week lang op weg leken naar een overwinning tegen AZ, maar de 0-2 voorsprong in het laatste kwartier toch nog weggaven, staan wederom in de basis bij de Arnhemmers. Zij hopen tijdens de lunchwedstrijd van speelronde tien wél een zege te bewerkstelligen, ditmaal wellicht net iets belangrijker dan andere keren.

Het duel is vanaf 12.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner