23.10.2016 13:10

Ramselaar tevreden over goal tegen Sparta

PSV-middenvelder Bart Ramselaar (r.) chipt de bal over de uitkomende Sparta-doelman Roy Kortsmit. (22-10-2016)
PSV-middenvelder Bart Ramselaar (r.) chipt de bal over de uitkomende Sparta-doelman Roy Kortsmit. (22-10-2016)

Bart Ramselaar was het goudhaantje voor PSV zaterdagavond in het thuisduel met Sparta. De Eindhovenaren hadden veel moeite met het stugge Sparta, maar dankzij de winnende treffer van Ramselaar, won de regerend landskampioen met 1-0.  

Ramselaar kreeg van Philip Cocu een basisplaats, omdat Jorrit Hendrix niet van de partij was. PSV had moeite met de Rotterdamse hoogvlieger en kwam pas een kwartier voor tijd op voorsprong. Aanvoerder Luuk de Jong gaf de bal goed mee aan Ramselaar, die de bal over de uitkomende doelman Roy Kortsmit wipte. "Het was een goede goal", aldus Ramselaar die na het duel voor de camera’s van PSV TV stond.

"Ik zag de keeper van Sparta naar de grond gaan en dus moest ik de bal wel chippen. Het was denk ik een goede loopactie en een mooie bal van Luuk de Jong. De doelman gokte, denk ik, dat ik linksonder zou schieten. Ik kon de bal nog net over hem heen stiften en gelukkig eindigde de bal in het net."

Het was de tweede goal van Ramselaar voor PSV, sinds zijn komst naar Eindhoven deze zomer. Eerder dit seizoen nam de oud-Utrecht-middenvelder de openingstreffer tegen NEC voor zijn rekening. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner