24.10.2016 09:00

De Jong: "Voor mij zijn dat geen supporters"

Luuk de Jong is kritisch op de eigen supporters van PSV. Een deel van de fans floot het elftal namelijk uit tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-0). Met name Luciano Narsingh moest het ontgelden.

"Ik vind dat jammer", reageert de aanvoerder van de Eindhovenaren tegenover De Telegraaf. "Ik heb het gevoel dat de jongens alles doen met de beste intenties en dan is het jammer dat sommige supporters er zo op reageren. Het gaat, denk ik, maar om een handjevol mensen, maar voor mij zijn dat geen echte supporters."

"Als het even niet loopt, is het enige wat je kunt doen je team blijven steunen. Veel mensen doen dat ook, maar een handjevol doet dat niet. Het zijn niet veel mensen, maar het is wel heel irritant. Als team moeten we proberen ons daar niet te veel van aan te trekken en gewoon door te gaan." 

De Jong maakt zelf ook een lastig seizoen door met veel gemiste kansen. "Het is lastig om over de gemiste kansen te praten. Iedereen die een kans krijgt, wil een doelpunt maken. Er gaat niemand op de keeper af met de intentie om expres te missen. Als we wisten waar het aan lag, hadden we het al lang veranderd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner