24.10.2016 14:17

Paris Saint-Germain laat Thiago Silva wachten

Thiago Silva vraagt om hulp tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - Olympique Marseille (23-10-2016).
Thiago Silva vraagt om hulp tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain - Olympique Marseille (23-10-2016).

Thiago Silva wil zijn contract verlengen bij Paris Saint-Germain, maar de Braziliaanse mandekker hoorde al een tijd niets meer van de Parijzenaars. Desondanks is de verdediger van plan om bij de Franse landskampioen te blijven.

De Braziliaan werd onlangs nog in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar als het aan Thiago Silva ligt, dan blijft hij gewoon bij Paris Saint-Germain. De verdediger heeft een aflopende verbintenis in de hoofdstad van Frankrijk, maar hoopt op een nieuw contract. De zaakwaarnemer van Thiago Silva was al in gesprek met de club, maar de gesprekken zijn inmiddels gestopt.

"Na het afgelopen seizoen hebben we gesprekken gevoerd, maar die hebben geen vervolg gekregen", vertelt Thiago Silva na afloop van het competitieduel met Olympique Marseille (0-0) aan de Franse media. "Ik weet niet waarom. Ik ben gelukkig bij Paris Saint-Germain en ik wil blijven. Ik moet met de president gaan praten, want ik wil duidelijkheid over mijn toekomst."

De Braziliaan is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen in Parijs. In het verleden speelde Thiago Silva onder meer voor AC Milan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner