24.10.2016 20:06

'Ajax zonder Gudelj en Sinkgraven in de beker'

Ajax neemt het woensdagavond op tegen Kozakken Boys in de tweede ronde van het bekertoernooi. Trainer Peter Bosz gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn basisopstelling flink wijzigen ten opzichte van De Klassieker. Daley Sinkgraven en Nemanja Gudelj zijn er mogelijk niet bij.

Sinkgraven viel afgelopen zondag uit tegen Feyenoord met een voetblessure. Uit onderzoek is gebleken dat hij een kneuzing heeft opgelopen. Volgens Voetbal International bekijkt de technische staf van Ajax deze week van dag tot dag hoe het herstel van Sinkgraven verloopt. Ook Nemanja Gudelj moet het bekerduel mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De Serviër kreeg afgelopen weekend last van de aanhechting van zijn bilspier en hamstring.

Tim Krul lijkt zeer binnenkort zijn rentree te kunnen gaan maken bij Jong Ajax. De doelman wordt dit seizoen gehuurd van Newcastle United, maar kampt al een jaar met een zware knieblessure. De 28-jarige Krul heeft inmiddels de groepstraining bij Ajax hervat en kan naar verwachting snel minuten gaan maken in de Jupiler League. In het bekerduel met Kozakken Boys verdedigt Diederik Boer het doel van Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner