25.10.2016 12:23

Cocu lovend over reservedoelman Pasveer

PSV-trainer Phillip Cocu geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel PSV - Sparta Rotterdam (22-10-2016).
PSV-trainer Phillip Cocu geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel PSV - Sparta Rotterdam (22-10-2016).

PSV-trainer Phillip Cocu is blij dat reservedoelman Remko Pasveer positief blijft, ondanks het feit dat normaal gesproken Jeroen Zoet de voorkeur krijgt onder de lat. Cocu hoopt dat PSV het daarom goed zal doen in het bekertoernooi, zodat Pasveer meer speeltijd krijgt.

"Remko stelt zich altijd positief op voor het team. Dit is zijn toernooi. Ik vind dat de groep een signaal moet afgeven aan Remko, dat ze dit heel serieus oppakken en zo lang mogelijk in het toernooi willen blijven. Dat dit de afgelopen seizoenen niet is gelukt, is voor hem teleurstellend geweest", aldus de oefenmeester tegenover De Telegraaf.

"Remko heeft een zware concurrent aan Jeroen, die het goed doet, maar hij is een zeer gewaardeerde speler in onze selectie. Als er een beroep op hem wordt gedaan, staat hij er, zoals Remko afgelopen zaterdag niet voor het eerst heeft laten zien. Daarnaast zorgt Remko dat we een hoog trainingsniveau hebben, is hij belangrijk in de coaching en is hij belangrijk in het groepsproces. In de nabespreking en de processen rond het elftal speelt hij een goede rol."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner