26.10.2016 15:01

Mulder: "Ik heb geen revanchegevoelens"

SC Heerenveen-doelman Erwin Mulder (r.) bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel met Heracles Almelo (23-10-2016).
SC Heerenveen-doelman Erwin Mulder (r.) bekijkt zijn opties tijdens het competitieduel met Heracles Almelo (23-10-2016).

Erwin Mulder keert aankomend weekend terug in De Kuip. De sluitpost wil met sc Heerenveen graag winnen van Feyenoord, maar de goalie wil benadrukken dat hij geen revanchegevoelens heeft jegens Feyenoord. De doelman werd in zijn periode bij Feyenoord verrast door de komst van Ajax-doelman Kenneth Vermeer.

"Het is altijd mooi om in dat prachtige stadion te spelen", aldus Mulder tegenover Voetbal International. "Nu sta ik alleen aan de andere kant. Wat er gebeurd is heb ik achter me gelaten. Ik heb dan ook geen revanchegevoelens. Vorig jaar hebben we hier al gewonnen en dat kunnen we nu ook doen."

Mulder weet echter dat Feyenoord in vorm is. "Dat zijn ze zeker en ik vind het als ex-speler van de club ook mooi om te zien. Ze hebben een goede selectie en een brede bank, van wisselen worden ze niet slechter. Maar wij staan niet voor niets derde. Wij proberen altijd dominant te voetballen op de helft van de tegenstander. Ook in De Kuip zullen we druk naar voren zetten. Het zal niet anders zijn dan tegen de ploegen waar we al tegen gespeeld hebben dit seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner