26.10.2016 16:37

Vermeulen even geen fan van Feyenoord

Ted van de Pavert (r.) verliest Kevin Vermeulen (l.) niet uit het oog tijdens de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)
Ted van de Pavert (r.) verliest Kevin Vermeulen (l.) niet uit het oog tijdens de wedstrijd Excelsior - PEC Zwolle. (21-10-2016)

Kevin Vermeulen is woensdagavond even geen fan van Feyenoord. De middenvelder neemt het met Excelsior in het bekertoernooi op tegen Feyenoord en hoopt dat Excelsior de volgende ronde van het bekertoernooi gaat bereiken.

"Ik was altijd supporter van Feyenoord", aldus de middenvelder in gesprek met de NOS. "Het is mooi om nu tegen ze te spelen in De Kuip. Altijd leuk als ze winnen, maar nu niet natuurlijk." Ook Excelsior-directeur Ferry de Haan heeft warme gevoelens voor Feyenoord. "Ik heb bij Feyenoord veel leuke dingen meegemaakt. Het blijft speciaal." 

De Haan hoopt dat Feyenoord blijft presteren in de competitie. "Geweldig als ze deze lijn doortrekken", aldus de oud-speler van de Rotterdammers, die niet denkt dat Feyenoord dit seizoen de dubbel gaat winnen. "Nee, ik denk dat ze er in de beker vroeg uitliggen." Middenvelder Vermeulen sluit zich aan bij de woorden van De Haan. "Ze worden door ons uitgeschakeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner