28.10.2016 11:50

Overmars: "Een prachtig, overzichtelijke lijst"

Lasse Schöne (r.) probeert Nicolai Jørgensen van zich af te schudden tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax (23-10-2016).
Lasse Schöne (r.) probeert Nicolai Jørgensen van zich af te schudden tijdens het competitieduel Feyenoord - Ajax (23-10-2016).

Marc Overmars maakt zich op dit moment niet druk over enkele aflopende contracten. Na dit seizoen lopen twee huurcontracten en drie gewone verbintenissen op hun eind. De technisch directeur is desondanks allesbehalve in paniek.

Thulani Serero, Lasse Schöne en Diederik Boer kunnen na dit seizoen vertrekken als ze geen verlenging krijgen. Bertrand Traoré (Chelsea) en Tim Krul (Newcastle United) zijn voor een jaar gehuurd. "Een prachtig, overzichtelijke lijst", vertelt Overmars een Ajax Life. "Het verhaal van Serero is bekend. Lasse blijft verrassen. Mooi toch? Dat hij na dit seizoen transfervrij is, speelt nu geen rol."

"We bekijken het steeds in goede samenspraak. Laat hem dit jaar maar gewoon belangrijk zijn. Dan zijn wij ook blij." Overmars verwacht Krul niet te behouden en ziet goalie Boer uit zijn contract lopen. "We zijn heel tevreden over Diederik. Ik snap dat het voor hem lastig is nu Onana keept. Diederik is een gouden jongen voor de groep. Een echte winnaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner