28.10.2016 15:47

Heracles snakt naar eerste zege sinds augustus

Heracles Almelo was vorig seizoen één van de grote verrassingen van de Eredivisie, maar dit seizoen heeft het team van trainer John Stegeman het erg lastig. De Heraclieden wonnen sinds 14 augustus geen wedstrijd meer in de Eredivisie en snakken naar een driepunter.

De eerste zege in meer dan twee maanden tijd kan aanstaande zaterdag worden geboekt, als promovendus Sparta Rotterdam op bezoek komt in Almelo. "Natuurlijk is dit een belangrijke wedstrijd, we willen graag weer eens winnen in de competitie", zegt Stegeman op de clubwebsite van Heracles. "Daar gaat het om. Dat moet vanuit een gedisciplineerde organisatie en we zullen onze kansen moeten gaan benutten."

De overwinning in de competitie ontbreekt nog, maar het gaat de laatste weken niet slecht met Heracles. De Heraclieden speelden drie van de laatste vier wedstrijden gelijk en verloren alleen van sc Heerenveen (3-1). "Ook tegen Heerenveen hebben we kansen gehad, maar we moeten gaan scoren. Daar werken we hard aan. En positieve zaken, zoals de bekerwinst van deze week, helpen bij het proces. Sparta is een prima ploeg, ze maken een goed georganiseerde indruk met prima spelers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner