28.10.2016 20:44

Ten Hag neemt alleen met een zege genoegen

FC Utrecht zit in een goede flow. Na zeges tegen Go Ahead Eagles (3-0) en Willem II (1-0) werd midweeks FC Groningen in het bekertoernooi verslagen. Trainer Erik ten Hag wil dat zijn ploeg de goede lijn doortrekt en ook het thuisduel met NEC winnend afsluit.

De wedstrijd tegen de Nijmegenaren staat zondagmiddag op het programma. "Van een goede week kunnen we een heel succesvolle week maken door zondag van NEC te winnen. Alleen dán kunnen we spreken van een succesvolle week", zegt Ten Hag op de clubwebsite. "Om dat te realiseren, zullen we opnieuw een ongelooflijke krachtsinspanning moeten leveren tegen NEC; een goede, onaangename tegenstander."

FC Utrecht won de laatste twee wedstrijden door doelpunten in de blessuretijd. Dat stemt Ten Hag enerzijds tevreden, anderzijds ook niet. "Natuurlijk moet je ook kritisch zijn. Ja, we winnen opnieuw door een doelpunt in de blessuretijd. Maar: we moeten in de zestien van de tegenstander ook scherper zijn. Dan kun je de wedstrijd in een veel eerder stadium al naar je toetrekken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner