30.10.2016 11:15

Mulder is nog altijd supporter van Feyenoord

Na afloop van de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen krijgt Erwin Mulder, oud-Feyenoorder, applaus van het publiek in De Kuip. (28-01-2016).
Na afloop van de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen krijgt Erwin Mulder, oud-Feyenoorder, applaus van het publiek in De Kuip. (28-01-2016).

Erwin Mulder keert zondagmiddag voor even terug in De Kuip. De doelman van sc Heerenveen stond in het verleden vaak onder de lat bij Feyenoord. Het wordt een bijzonder duel voor Mulder, die nog altijd veel mensen bij de Rotterdamse club kent.

Veel contact met de huidige spelersgroep van Feyenoord is er echter niet. "Ik spreek wel andere oud-spelers, maar de huidige heel weinig. Maar natuurlijk volg ik ze. Het is zeker niet zo dat ik ervoor thuisblijf, maar als het kan kijk ik wel", vertelt Mulder aan De Telegraaf.

"Of ik nog een Feyenoorder ben? Diep van binnen wel", bekent de sluitpost van Heerenveen. "Voordat ik naar Feyenoord ging was ik al Feyenoord-supporter. Ik heb er ook tien jaar gespeeld, dus dan zit dat gewoon in je. Maar nu je bij Heerenveen speelt wil je gewoon winnen in De Kuip, zo simpel is het ook wel weer."

Mulder is lovend over de ontwikkeling van Rick Karsdorp, waarmee hij in het verleden nog samen heeft gespeeld. "Natuurlijk komt hij uit de jeugd als nummer tien, maar je kunt gewoon zien dat hij heel veel kwaliteiten heeft. Dat zag je toen al en komt nu alleen maar meer tot uiting. Op welke manier hij dan zijn debuut voor het Nederlands Elftal maakt, dat is mooi om te zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner