30.10.2016 19:15

Streppel: "We kunnen mee met de topclubs"

\
\

Sc Heerenveen blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. De Friezen pakten een punt bij koploper Feyenoord in De Kuip (2-2) en doet bovenin mee. Trainer Jurgen Streppel is heel trots op zijn ploeg.

"We wilden na een goede reeks laten zien dat we mee kunnen met een topclub, volgens mij hebben we vandaag bewezen dat dat inderdaad kunnen. We hadden in de slotfase ook nog kunnen winnen, maar 2-2 was een terechte uitslag", aldus Streppel na afloop van de topper tegen Feyenoord op de persconferentie.

"We hebben gespeeld op de manier zoals ons voor ogen staat. We zetten hoog druk en durfden van achteruit de vrije man op het middenveld in te spelen. De 0-1 was een geweldige goal. Sam die tussen de linies speelt, de voorzet van Arber en Reza die het afmaakt. Dat is zoals wij willen spelen."

Heerenveen dendert door in de competitie. De Friezen zijn al acht wedstrijden op rij ongeslagen en zowel PSV als Feyenoord werd op een gelijkspel gehouden. Aan vertrouwen geen gebrek in Heerenveen. "We durfden te voetballen. We zijn de afgelopen weken meer overtuigd geraakt van onze kwaliteiten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner