04.11.2016 14:36

Breuer: "Willen het Heerenveen lastig maken"

Voor Michel Breuer staat vrijdagavond een bijzondere wedstrijd op het programma. De centrale verdediger van Sparta Rotterdam neemt het op Het Kasteel op tegen sc Heerenveen, de club waar Breuer acht jaar speelde. De 36-jarige verdediger is onder de indruk van de huidige spelersgroep van zijn oude club.

"Als je mee kunt met de top drie en in staat bent om in De Kuip de strijd met Feyenoord aan te gaan en een resultaat neer te zetten, dan doe je het goed", laat Breuer op de clubwebsite van de Friezen weten. Het team van Jurgen Streppel staat na elf wedstrijden op de vierde plaats en boekte knappe resultaten tegen PSV (1-1) en Feyenoord (2-2).

Breuer verklapt alvast dat Sparta Rotterdam vrijdag niet blind op de aanval speelt. "Met de voorhoede van Heerenveen is dat vragen om problemen. Heerenveen heeft een elftal dat in balans is. Ze hebben een goed centraal duo, de inbreng van Stijn Schaars is duidelijk en die Japanner (Yuki Kobayashi, red) is goed. Voorin kunnen ze altijd het verschil maken. Het kan een mooi potje worden. We willen het Heerenveen lastig maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner