06.11.2016 11:51

Lammers blij met PSV-publiek: "Trots op"

Luuk de Jong kent een slechte periode bij PSV, waardoor bij het Eindhovense publiek al snel de naam van Sam Lammers valt. De jonge spits van de regerend landskampioen is daar maar al te blij mee.

"Ik hoor vaak m'n naam", begint de aanvaller van Jong PSV tegenover Omroep Brabant. "Dat is mooi, daar ben ik alleen maar trots op. Ik hoop dat ook op het veld te kunnen laten zien en vaker speelminuten te krijgen. Luuk is al jaren een belangrijke speler van PSV. Dat hij nu een mindere periode heeft, maakt voor mij niet veel uit. Dat komt vanzelf wel weer. Ik hoop dat als ik in mag vallen, ik iets toe kan voegen aan het elftal."

Als de jongeling zou mogen kiezen, tussen topscorer worden van de Jupiler League en af en toe invallen in het eerste, is hij wel helder. "Dat zijn twee andere dingen. Natuurlijk word ik dan liever topscorer in de Jupiler League. Dat is een mooi doel voor mij. Dan zal ik nog veel wedstrijden moeten spelen. Daar hoop ik op. Als ik af en toe ook nog bij het eerste in mag vallen, zou dat mooi zijn", aldus Lammers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner