06.11.2016 20:00

Van Bronckhorst: "Het zat er niet in vandaag"

Feyenoord leed zondagmiddag op bezoek bij Go Ahead Eagles de eerste nederlaag van het seizoen: 1-0. De Rotterdammers waren meermaals dicht bij een gelijkmaker, maar trainer Giovanni van Bronckhorst spreekt van een verdiende nederlaag.

"Vanaf de eerste minuut hebben we niet in de wedstrijd gezeten en zijn we niet onszelf geweest. We hadden moeite om onszelf in de wedstrijd te spelen. Daardoor heb ik niet het gevoel dat er meer in had gezeten vandaag", aldus de trainer op de clubsite.

"Het klinkt misschien gek, maar na de wedstrijd heb ik mijn ploeg ook een compliment gegeven, namelijk voor de manier waarop we als team deze week hebben beleefd en hoe we als groep bij elkaar zijn gebleven. Tegelijkertijd ben ik ook trots op waar we nu staan, ondanks het teleurstellende resultaat van vandaag."

Feyenoord is nog altijd koploper van de Eredivisie, maar zag achtervolgers Ajax en PSV wel een punt inlopen. De voorsprong van de Rotterdammers is nog maar twee punten op Ajax, maar Van Bronckhorst maakt zich nog geen zorgen. "Ik ga er vanuit dat deze wedstrijd een incident was. We hebben nu twee weken om weer fris te worden. We moeten zorgen we er na die periode weer staan tegen PEC Zwolle."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner