07.11.2016 09:25

Kongolo mogelijk na winterstop weer in actie

Terence Kongolo wordt vanwege zijn hamstringblessure door twee verzorgers van Feyenoord van het veld geholpen. (06-11-2016)
Terence Kongolo wordt vanwege zijn hamstringblessure door twee verzorgers van Feyenoord van het veld geholpen. (06-11-2016)

De kans bestaat dat Terence Kongolo pas na de winterstop weer in actie komt voor Feyenoord. De verdediger viel zondag tegen Go Ahead Eagles (1-0 nederlaag) geblesseerd uit met een hamstringblessure. De international staat daardoor tussen de vier en zes weken langs de kant.

Feyenoord maakt maandag op de eigen website melding van de ernst van de kwetsuur. Wanneer Kongolo daadwerkelijk zes weken aan de kant staat, lijkt het waarschijnlijk dat hij pas na de winterstop weer speelt. Feyenoord speelt namelijk op zaterdag 17 december het laatste duel van de eerste seizoenshelft.

Kongolo meldde zich zondag vrij snel na de wedstrijd al af voor het Nederlands elftal. De Feyenoorder had een grote kans om als linksback opgesteld te worden tijdens de komende twee interlands tegen België en Luxemburg. Ondertussen is Bruno Martins Indi opgeroepen als vervanger van Kongolo.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner