07.11.2016 20:10

Stegeman eist meer vastigheid bij smaakmaker

Brahim Darri laat zich zien aan het publiek in Arnhem. De aanvaller van Heracles Almelo maakt op geweldige wijze de 1-1. (06-11-2016)
Brahim Darri laat zich zien aan het publiek in Arnhem. De aanvaller van Heracles Almelo maakt op geweldige wijze de 1-1. (06-11-2016)

Brahim Darri is de laatste tijd van grote waarde voor Heracles Almelo. Zondag was de aanvaller de smaakmaker bij de ploeg van trainer John Stegeman. Mede dankzij een wonderschoon doelpunt van Darri won Heracles in het Gelredome van Vitesse (1-2).

Darri had tijdens de eerste speelrondes van het nieuwe seizoen een basisplaats, maar verloor die na een aantal mindere optredens. De laatste weken is de buitenspeler weer in goeden doen: vorig weekend was hij ook al trefzeker in het duel met Sparta Rotterdam. Darri is blij met zijn prestaties: "Ik voel me anders, volwassener. Ik train anders en meer. Ik verstop me niet meer als het slecht gaat, ik zweef niet meer als het goed gaat", laat hij weten in het Algemeen Dagblad.

Volgens Heracles-trainer John Stegeman is het spel van Darri nog te wisselvallig. "We geven Brahim veel aandacht. We willen hem het frivole niet afpakken, maar werken wel aan zijn vastigheid, hij moet zijn taken uitvoeren", stelt de oefenmeester. "Een 6 is soms ook goed, maar als het moeilijk wordt, zakt hij te vaak door de ondergrens. Brahim werkt hard, heeft veel potentie, maar hij is er nog niet." Darri is het met zijn trainer eens. "Mijn recept is nu: in elk geval steeds een 6 halen."

Darri is onze speler van de week: lees hier meer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner