15.11.2016 19:41

Namli in onzekerheid over sportieve toekomst

Younes Namli dribbelt namens sc Heerenveen met de bal. De middenvelder heeft in het duel met AZ een basisplaats. (07-08-2016)
Younes Namli dribbelt namens sc Heerenveen met de bal. De middenvelder heeft in het duel met AZ een basisplaats. (07-08-2016)

Younes Namli weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. De middenvelder van sc Heerenveen is in het bezit van een aflopend contract en weet nog niet wat de club met hem van plan is. De Deen heeft het wel naar zijn zin in Friesland.

Namli speelde dit seizoen al zeven wedstrijden voor sc Heerenveen in de Eredivisie en maakte daarin een prima indruk. "Ik heb een contract tot medio 2017 met een optie op nog een jaar. Waar ik volgend seizoen speel, daar ben ik totaal niet mee bezig. Ik moet mezelf hier eerst bewijzen en de rest laat ik aan mijn zaakwaarnemer over", vertelt de 22-jarige Namli in gesprek met supportersmagazine FeanFan.

De Deense middenvelder speelt sinds de winterstop 2015 in dienst van de Friezen, maar wil in de toekomst het nog wel eens bij een andere club proberen. "Ik hoop ooit eens in de Engelse of Spaanse competitie te mogen spelen, dat zijn toch de grootste competities ter wereld. Mijn favoriete team in Engeland is Arsenal. Ze spelen mooi voetbal en ik hou van die manier van spelen, het is een stijl van spelen die bij mij past. In Spanje is Real Madrid mijn favoriete club. De reden daarvoor is dat ik altijd een groot fan van Zinedine Zidane ben geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner