16.11.2016 13:30

Gerrard neemt de tijd voor beslissing

Steven Gerrard is niet van plan om een overhaaste beslissing te nemen omtrent zijn toekomst in de voetballerij. De 36-jarige Engelsman besloot onlangs om Los Angeles Galaxy te verlaten, maar weet nog niet wat hij in de toekomst wil gaan doen.

"Ik heb veel dingen om de aankomende weken en maanden over na te denken. Mijn toekomst ligt in de voetbalwereld, dat weet ik zeker. Ik heb opties om betaald voetbal te blijven spelen, maar ik kan ook in een andere rol gaan fungeren. Ik moet de aankomende twee of drie weken goed nadenken over wat ik precies wil, want op dit moment ben ik nog niet klaar om een beslissing te nemen."

Gerrard keert in eerste instantie terug naar huis. "Wat ik wel zeker weet is dat ik eerst terugkeer naar Engeland", vervolgt de Engelsman tegenover Galaxy TV. "Ik ga tijd spenderen met mijn familie en rustig mijn opties overwegen. Uiteindelijk zal ik een beslissing nemen over de volgende uitdaging in mijn carrière."

Gerrard kwam in een anderhalf jaar tijd tot 36 wedstrijden in de Major League Soccer namens Los Angeles Galaxy, daarin wist hij vijf keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner