17.11.2016 10:46

Bertrams hoopt op een kans bij Willem II

Nigel Bertrams verdedigt het doel van Willem II tijdens het oefenduel met KAA Gent (23-07-2016).
Nigel Bertrams verdedigt het doel van Willem II tijdens het oefenduel met KAA Gent (23-07-2016).

Nigel Bertrams hoopt dat hij op korte termijn een kans krijgt bij Willem II. De 23-jarige doelman besloot een anderhalf jaar geleden PSV te verlaten voor Willem II, maar moet het in Tilburg doen met een plek op de reservebank.

Bertrams had bij PSV veelal te maken met blessureleed, maar dat heeft de goalie inmiddels achter zich gelaten. "Ik ben nu al meer dan anderhalf jaar fit en heb alle vertrouwen dat alles goed blijft. Ik gun mijn collega (Kostas Lamprou, red.) het beste en zeker geen blessure of pech, maar elke reservekeeper hoopt op een kans."

"Alleen weet je ook dat een keeper niet zo snel wordt gewisseld", vervolgt de sluitpost tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik kan nu niks anders doen dan hard trainen en in oefenwedstrijden en bij Jong Willem II laten zien wat ik waard ben", aldus Bertrams, die één keer in het bekertoernooi mocht keepen bij PSV en tevens twaalf keer in de Jupiler League uitkwam namens Jong PSV. "Die ervaring heb ik ondanks alle blessures en revalidatietijd in elk geval meegepikt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner