17.11.2016 12:22

Davy Pröpper hervat groepstraining bij PSV

Davy Pröpper (r.) probeert tevergeefs de bal te veroveren van Thiago (l.) tijdens het Champions League-duel Bayern München - PSV. (20-10-2016)
Davy Pröpper (r.) probeert tevergeefs de bal te veroveren van Thiago (l.) tijdens het Champions League-duel Bayern München - PSV. (20-10-2016)

Davy Pröpper heeft donderdagochtend voor het eerst weer met de groep meegetraind bij PSV. De middenvelder keerde maandag al terug op het trainingsveld, maar trainde vooralsnog apart van de groep.

Pröpper raakte twee weken geleden tijdens het competitieduel met FC Twente (1-1) geblesseerd aan zijn knie. De middenvelder van de Eindhovenaren moest daardoor de interlands tegen België (1-1) en Luxemburg (3-1 overwinning) aan zich voorbij laten gaan. Zaterdagavond speelt PSV in Tilburg tegen Willem II, maar het is vooralsnog onduidelijk of PSV-trainer Phillip Cocu zaterdag een beroep kan doen op Pröpper.

Cocu kan tegen Willem II in ieder geval geen beroep doen op Andrés Guardado, die tijdens interlandverplichtingen met Mexico een hamstringblessure heeft gelopen. Jorrit Hendrix trainde tevens nog apart van de groep en zal zaterdagavond niet spelen. Jeroen Zoet, Jürgen Locadia en Luciano Narsingh zijn daarentegen weer fit, terwijl Newcastle United-huurling Siem de Jong vanaf maandag al meetrainde met de groep.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner