17.11.2016 16:24

Spanje komt voor in toekomstplan Ramselaar

Het gaat snel met Bart Ramselaar. De twintigjarige middenvelder stapte deze zomer over van FC Utrecht naar PSV en maakte het afgelopen WK-kwalificatieduel met Luxemburg zijn basisdebuut in Oranje. Waar zijn plafond ligt, weet Ramselaar zelf ook niet.

Ramselaar stond afgelopen zondag tegen Luxemburg op het veld met spelers als Arjen Robben, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg. "Nooit gedacht dat zij mijn teamgenoten zouden worden", vertelt Ramselaar in gesprek met de NOS. "Het moment dat ik bij Oranje binnenliep, voelde ik een soort van spanning. Apart dat je je daar mag melden en dat je hetzelfde bent als zij. Daarna ging ik pas beseffen hoe mooi het is."

De jonge middenvelder zal de komende tijd nog in Eindhoven te bewonderen zijn, maar steekt niet onder stoelen of banken dat hij in de toekomst naar Spanje wil. "Ooit een belletje uit Spanje is wel het doel", zegt Ramselaar met een glimlach. "Het spel van Barcelona is fantastisch om te zien. Hoe Iniesta en Busquets spelen, lijkt simpel, maar het is het hoogste niveau van de wereld. Isco is sterk aan de bal, creatief met zijn dribbels en acties. Daar kijk ik ook graag naar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner