18.11.2016 13:39

Gudelj toont gezicht op training Jong Ajax

Nemanja Gudelj heeft vrijdag zijn gezicht weer laten zien bij Ajax. De Servische middenvelder meldde zich bij de training van het beloftenteam van de Amsterdammers. Een kleine twee weken geleden werd Gudelj door trainer Peter Bosz uit de A-selectie gezet.

De toekomst van Gudelj is ongewis. De middenvelder gaf begin november bij Bosz aan dat hij het mentaal niet kon opbrengen om op de bank plaats te nemen. Daarop verwijderde de trainer hem uit de A-selectie. De speler en de clubleiding zouden vrijdagochtend om tafel zijn gegaan. Wat de uitkomst van dat gesprek is, is nog officieel bekendgemaakt. De Telegraaf meldt dat Gudelj tot de winterstop met Jong Ajax traint, daarna wordt naar een oplossing gezocht.

De kans is aanzienlijk dat Gudelj binnenkort vertrekt bij Ajax. De middenvelder was zijn basisplaats in Amsterdam al kwijtgeraakt en na het incident met Bosz lijkt Gudelj weinig toekomstperspectief te hebben in de hoofdstad. Gudelj is niet de enige speler die in de clinch ligt met Bosz. Anwar El Ghazi, die eveneens zijn basisplaats kwijtraakte, werd eind oktober na een incident op het trainingsveld voor een maand naar het beloftenteam gestuurd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner